Znamo je kao ikonu stila: Kao trudnica je još lepša

Izvor: Press, 13.Mar.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znamo je kao ikonu stila: Kao trudnica je još lepša

Amal Kluni (39) pojavila se nedavno u Njujorku gde je držala govor u Ujedinjenim nacijama, a znatiželjnim pogledima nije promaklo koliko blista u trudnoći.
foto: zena.blic.rs
 


Lepa advokatica za ljudska prava viđena je u žutoj haljini s crnim detaljima i kaputu istih tonova i izgledala zaista prefinjeno. Stajling je upotpunila crnim štiklama.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Gospođa Kluni je ovom prilikom držala govor o problemima u svetu, naročito o ratu na Istoku.
 

 
Mada se dugo bori za ljudska prava, Amal je u žiži javnosti tek nakon što se udala za čuvenog glumca, a taj publicitet joj i te kako može pomoći da se njen glas jače čuje.
 
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U prvom planu trudnički stomak: Svi su gledali Amal Kluni

Izvor: Press, 14.Mar.2017, 14:09

Njen stil je profinjen, damski i bezvremenski. Trudnoća joj lepo stoji, a trudnička moda još lepše. . foto: stil.kurir.rs. Besprekorni stajling advokata za ljudska prava i supruge Džordža Klunija, Amal Kluni, nepresušna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.