Zbog trajno unakaženog lica retko izlazi u javnost: Linda Evanđelista u potrazi za prevozom FOTO

Izvor: B92, 01.Jul.2022, 15:45

Zbog "trajno unakaženog" lica retko izlazi u javnost: Linda Evanđelista u potrazi za prevozom FOTO

Linda Evanđelista (57) je slikana nedavno u neobaveznom izdanju u Njujorku.

Jedan od najuticajnijih supermodela devedesetih godina u teksas jakni, širokim pantalonama i sandalama je pokušavala da uhvati taksi. Takođe, na licu je imala i masku, ali ju je u jednom trenutku skinula.

O čuvenoj kanadskoj manekenki proteklih godina se mnogo pisalo, a tema je bila promena njenog izgleda. Takođe, retko se pojavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u javnosti i živi povučeno, daleko od svetlosti reflektora, koje nekad nije izbegavala.

Podsetimo, prošle godine u septembru izdala je zvanično saopštenje na svom profilu na Instagramu i objasnila šta joj se zapravo dogodilo:

"Mojim pratiocima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih vršnjaka napredovale, razlog je taj što sam trajno unakažena 'Zeltik Cool Sculpting', procedurom koja je učinila suprotno od onoga što je obećano. Povećale su se, a ne smanjila masne ćelije ostavljajući trajnu deformaciju, čak i nakon dve bolne, neuspešne korektivne operacije. Postala sam, kako su mediji opisali, neprepoznatljiva", pisala je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.