Zbog njih je gorela modna pista, a od ovih fotki će vam skočiti pritisak FOTO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 20:36

Zbog njih je "gorela" modna pista, a od ovih fotki će vam skočiti pritisak FOTO

Tradicionalna Nedelja mode u Njujorku još uvek traje, a revija modne kuće "The Blonds" predstavila je, i te kako, zanimljive odevne predmete za jesen/zimu 2024. godine.

"Ova sezona je posebna, jer je sama kolekcija insirisana latino divama prošlosti i budućnosti", istakao je kreativni direktor Dejvid Blond za "Dejli mejl", dodajući da je celokupan koncept revije usmeren na buđenju jedne senzacije - strasti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

I, tako je i bilo...

Korseti, bikiniji, ženski i muški donji veš... Odišu jedinstvenim motivom - motivom vatre koji je dizajniran u 3D-u. Boje koje su pretežno dominirale modnim komadima su crvena i crna sa tragovima plave i roze.

Kreativni direktor gorepomenute modne kuće je, takođe, istakao da je revija bila u znaku vatre (fuego) koja mataforički predstavlja energiju latino kulture.

"Reč je o energiji koju latino kultura poseduje i koja me konstantno inspiriše. Ova revija je ultimativna vizija latino glamura koja, takođe, budi životnu energiju u vama", kaže Dejvid.

A kako je izgledala revija, pogledajte u nastavku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.