Zbog čega turisti toliko obožavaju Njujork?

Izvor: Prva.rs, 03.Dec.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega turisti toliko obožavaju Njujork?

Portal Cuopon Codes Pro anketirao je 3724 iskusna svetska putnika o tome koji im je grad ostao u sećanju kao najsrdačniji. Čak 11 posto ispitanika odgovorilo je - Njujork. Možda su njima lik koji deli besplatno CD na Brodveju, i onaj momak koji priča sam sa sobom u tri sata ujutro - srdačni ljudi? Ne znamo, ali eto. Nas nisu anketirali...
Istraživanje je na drugo mesto svrstalo Peking, dok Toronto i Amsterdam dele treće mesto. Za Amsterdam nam je jasno zašto je na tako visokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << mestu. I mi bismo bili srdačan narod kad bi prošla legalizacija određenog bilja. Na petom mestu je Sidnej, iako se nama više dopao Melburn.
Poređenja radi, 13% ispitanika smatra da su Francuzi najbezobrazniji, posebno prema ljudima koji se služe isključivo engleskim jezikom. A i Pariz je proglašen najnegostoljubivim gradom. Čudno za grad koji živi od turista. U društvu Pariza nalaze se još London, Barselona, Rim i Tokijo, kao najnesrdačniji gradovi na svetu.
Šta kažete vi cenjeni putnici? Koji grad po vama je najsrdačniji grad koji ste posetili?
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.