Zbog čega su tužni Megan Markl i princ Hari?

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 10:22

Zbog čega su tužni Megan Markl i princ Hari?

Princ Hari i Megan Markl su rizikovali svoje živote dok su bežali od paparaca u Njujorku, što je privuklo veliku pažnju u svetu.

Par oko kog se već neko vreme diže velika prašina, objavio je da su zamalo mogli da završe katastofalno nakon potere paparaca koja je trajala dva sata.

Njujorška policija se potom oglasila i dodala da je njihova vožnja bila izazovna, ali nije bilo nikakvih incidenata, te im je bilo potpuno suludo kako je neko čak dva sata jurio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpuno zakrčenim ulicama Njujorka.

Međutim, Hari i Megan su nakon ovih saznanja ostali šokirani i tužni, najviše iz razloga što im niko ne veruje i jer se sve što oni urade posmatra kao neki marketinški trik.

Izvor za USWeekly je ekskluzivno otkrio kako Hari i Megan insistiraju na tome da njihova priča o jurnjavi automobilom nije bila preterana, a to što ljudi govore suprotno je jako bolno i neprikladno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.