Zatvara se ozloglašeni njujorški zatvor

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se ozloglašeni njujorški zatvor

Njujork -- Gradske vlasti Njujorka odlučile su da zatvore ozloglašeni zatvor Rajkers i zamene ga sa četiri manja zatvora koja će biti modernija i humanija.

Zatvorski kompleks Rajkers, jedan od najvećih na svetu, trebalo bi da bude zatvoren do 2026. godine, prenosi AP. Rajkers je ozloglašen zbog nasilja i zapuštenih uslova.

Ovaj kompleks biće zamenjen sa četiri manja zatvora koji će biti locirana bliže glavnim njujorškim sudnicama u Menhetnu, Bruklinu, Bronksu i Kvinsu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZATVARA SE OZLOGLAŠENI ZATVOR U NJUJORKU ČIJE PRIČE LEDE KRV U ŽILAMA: Silovanja pod tušem, batine, bande i zapušteni uslovi! Ovako izgleda PAKAO na Zemlji! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Okt.2019

Gradske vlasti Njujorka odlučile su da zatvore ozloglašeni zatvor Rajkers i zamene ga sa četiri manja zatvora koja će biti modernija i humanija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.