Zatvara se Trampova humanitarna organizacija

Izvor: Danas, 18.Dec.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se Trampova humanitarna organizacija

AFPDonald Tramp sa sinom Erikom, ćerkom Ivankom i sinom Donaldom Zatvara se fondacija američkog predsednika Donalda Trampa usled optužbi da je predsednik Sjedinjenih Država, zajedno sa ostalima koji su vodili fondaciju, zlouotrebljavao sredstva ove dobrotvorne organizacije. Državna tužiteljka države Njujork Barbara Andervud, koja će nadlegdati raspodelu novca koji je ostao u kasi fondacije, objavila je […] Članak Zatvara se Trampova humanitarna organizacija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trump pristao na gašenje njegove Fondacije nakon sudske tužbe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Dec.2018

Američki predsjednik Donald Trump pristao je da zatvori svoju dobrotvornu fondaciju nakon sudske tužbe u kojoj je optužen za "šokantan model nelegalnosti" odnosno zloupotrebu fondova njegove organizacije. Njujorška državna tužiteljka Barbara Underwood objavila je u utorak gašenje fondacije. Underwood...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.