Za smrt Epstajna KRIVI KLINTONOVI? Tramp se SLOŽIO SA OCENOM čuvenog komičara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za smrt Epstajna KRIVI KLINTONOVI? Tramp se SLOŽIO SA OCENOM čuvenog komičara! (VIDEO)

Epstajn je pronađen obešen u jednom od najsigurnijih zatvora u Njujorku.

Američki predsednik Donald Tramp, koji se nekad družio s milijarderom Džefri Epstajnom, okačio je na Tviter nalog video konzervativca i komičara Terensa Vilijamsa, koji tvrdi da su Bil i Hilari Klinton odgovorni za Epstajnovu smrt.

Iz tabora Klintonovih odmah su to negirali nazivajući tvrdnje komičara neistinitim, dok je Trampova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savetnica Kelijen Konvej stala u njegovu odbranu jer predsednik, kako je navela, samo želi da se istraži apsolutno sve kako bi se rasvetlila smrt Epstajna, koji je nađen obešen u jednom od najsigurnijih zatvora u Njujorku.

Died of SUICIDE on 24/7 SUICIDE WATCH ? Yeah right! How does that happen#JefferyEpstein had information on Bill Clinton & now he’s dead

I see #TrumpBodyCount trending but we know who did this!

RT if you’re not Surprised#EpsteinSuicide #ClintonBodyCount #ClintonCrimeFamily pic.twitter.com/Y9tGAWaAxX

— Terrence K. Williams (@w_terrence) August 10, 2019

Glavni patolog u Njujorku Barbara Sampson uverena je da se Epstajn sam ubio vešanjem, kao i gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio, koga više zanima "šta je sve znao" Epstajn, koji se družio s političarima i kraljevskom porodicom.

- Koliko je drugih milionera i milijardera bilo uključeno u nezakonite aktivnosti kojima se bavio - pita de Blazio.

On kaže da "te informacije nisu umrle sa Epstajnom" i zalaže se da FBI, koji je otvorio istragu o Epstajnovoj smrti, sve to treba da istraži.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.