Izvor: Blic, 19.Nov.2016, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZGRADA AT&T JE ŠPIJUNSKI CENTAR" Snouden tvrdi da ima informacije o prisluškivanju

Iako se godinama verovalo da je poznata zgrada u Njujorku iz koje radi telekomunikacijska kompanija AT&T samo običan oblakoder, bivši zaposleni u Agenciji za nacionalnu bezbednost (NSA) Edvard Snouden tvrdi da ima informacije da se u njoj nalazi i tajna stanica za prisluškivanje NSA.

Informacija je objavljena u tekstu u "Interseptu", koji je nakon Snoudenovih navoda krenuo da istražuje arhitektonske planove zgrade i obavio niz intervjua s bivšim zaposlenima AT&T-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Pročitajte još:

Tajni dopisi koje je objavio Snouden pokazuju da je agencija mogla da prisluškuje pozive iz SAD prema drugim zemljama i to upravo iz ovog oblakodera, poznatijeg i kao Long Lajns, prenosi "Index.hr".

Zgradu je, inače, dizajnirala kancelarija arhitekte Džon Karl, Varneke & Ašociates, a izgrađena je tako da može da izdrži i nuklearni napad.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snouden upozorava: Poznati oblakoder zapravo je špijunski centar

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2016

Iako se godinama verovalo da je poznata zgrada u Njujorku iz koje radi telekomunikacijska kompanija AT&T samo običan oblakoder, bivši zaposleni u Agenciji za nacionalnu bezbednost (NSA) Edvard Snouden tvrdi da ima informacije da se u njoj nalazi i tajna stanica za prisluškivanje NSA...Informacija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.