ZAKUCALA SE U DRVO, VISILA 50 METARA IZNAD ZEMLJE I ZAVRŠILA U KOLICIMA! Srpska manekenka doživela TRAGEDIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 12:43

ZAKUCALA SE U DRVO, VISILA 50 METARA IZNAD ZEMLJE I ZAVRŠILA U KOLICIMA! Srpska manekenka doživela TRAGEDIJU!

Evo kako sada izgleda!

Simona Andrejić, srpska manekenka, doživela je nezgodu kada je na imanju vijetnamskog milijardera Čin Čua tokom vožnje na žičari svom silinom udarila u drvo, a potom se tamo i zaglavila.

Nesreća se desila imanju milijardera koje se nalazi u Vestčesteru, u Njujorku, a on je pozvao grupu mladih modela da tog kobnog dana posete njegov dom.

Ona je velikom brzinom udarila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drvo, a silina udarca ju je zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, preneli su tada američki mediji.

Odmah je prevezena u lokalnu bolnicu, a potom i helikopterom prebačena u bolnicu "Yale New Haven", jednu od najpoznatijih u tom okrugu. Američki spasioci su tada utvrdili da je Simona polomila karlicu na nekoliko mesta zbog čega je završila u invalidskim kolicima, zadobila je i povredu ruke.

A post shared by Simona Andrejic (@simonaandrejic)

Ponudio joj je i kao odštetu nekoliko hiljada dolara mesečno do kraja te godine, što su mnogi prokomentarisali da je "u pitanju sića", međutim Simona je s obzirom na težinu povreda odbila i zahteva višemilionsku odštetu što je razbesnelo Čin Čua.

A post shared by Simona Andrejic (@simonaandrejic)

On je zapretio srpskoj manekenki da će joj uskratiti i dosadašnju pomoć, ali ona je istrajala u svojoj nameri. Simona je dobrovoljno napustila hotel i odlučila da ga tuži, tada se pisalo i da su pokušali da je zastraše.

Iako je pre četiri godine doživela stravičnu nezgodu, danas se Simona potpuno se oporavila i uživa u svom životu punim plućima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.