ZA NISKE ŽENE! Evo kako da izgledate 10 CM VIŠE po uzoru na odevnu kombinaciju Džesike Čejsten

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 15:53

ZA NISKE ŽENE! Evo kako da izgledate 10 CM VIŠE po uzoru na odevnu kombinaciju Džesike Čejsten

Drage dame, evo kako da lukavim trikovima izdužite svoju figuru.

Čuvena oskarovka Džesika Čestejn izgledala je sjajno ispred studija En-Bi-Sija u Njujorku. Za snimanje emisije "Today Show", 46-godišnja glumica odlučila se za kombinaciju na koju ni jedna žena ne može ostati ravnodušna.

Džesika je odabirom kraljevsko plavog odela istakla svoju crvenkastu kosu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je već godinama njen zaštitini znak.

Visoka samo 163 centimetra, glumica je vizuelno izdužila figuru sakoom visokog struka i širokim pantalonama u koje je uvukla belu košulju, a sve je zaokružila popularnom Hermesovom torbom.

Ovakvim proračunatim odabirom garderobe glumcima je postigla wow efekat i uspela je da izduži celu figuru, pa je izgledala bar 10 cm više nego što jeste.

A post shared by Jessica Chastain Style (@jessicachastainstyle)

Ova zanosna glumica, koja bi mogla da dobije nominaciju za Emi za ulogu u kantri pevačici Temi Vinet u seriji "Džordž i Temi", stigla je u emisiju "Today Show" kako bi razgovarala sa voditeljkom Hodom Kotb (58) o nominaciji za najbolju glumicu Tonija.

To je ostvarenje sna - priznala je glumica dok je sedela na snimanju ove popularne emisije, pa je dodala:

Sanjala sam da živim u Njujorku. Sanjala sam da budem ovde, i uspela sam - rekla je ona.

Džesika ima izgrađen fantastičan modni stil, a čini se da je pravi majstor da svoje mane, ovog puta svoju visinu, pretvori u svoje adute odabirom garderobe koja radi u njenom interesu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.