Yahoo se vraća na berzu

Izvor: Capital.ba, 07.Jul.2023, 09:59

Yahoo se vraća na berzu

NJUJORK – Kompanija Yahoo, jedan od najstarijih i najpoznatijih brendova na internetu koji je vrhunac popularnosti u prethodnoj fazi razvoja interneta, planira povratak na berzu, prenosi finansijski portal “Bankar.me”. FOTO: Pixabay Izvršni direktor kompanije Džim Lanzon rekao je da je njegov cilj da kompaniju ponovo izvede kroz IPO (inicijalnu javnu ponudu) kao dio plana da se poznatom brendu iz Silicijumske doline vrati značaj. Yahoo >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je “finansijski spreman, kompanija ima odličan bilans stanja, mi smo veoma profitabilni”, naveo je Lanzon za “FinancialTimes”. On je dodao da je privatnost omogućila kompaniji da izvrši neophodne strukturne promjene. Kompanija Yahoo i dalje se svrstava među pet najvećih na globalnom nivou u ukupnom prometu, ima više od 30 sajtova, a u pretrazi je navodno na trećem mjestu iza pretraživača Google i Bing, prenosi “Nova Ekonomija”. Чланак Yahoo se vraća na berzu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Yahoo se vraća na berzu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2023

Kompanija Yahoo, jedan od najstarijih i najpoznatijih brendova na internetu, koji je vrhunac popularnosti u prethodnoj fazi razvoja interneta, planira povratak na berzu, prenosi finansijski portal "Bankar.me".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.