Windows 8 će biti predstavljen 25. oktobra

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 8 će biti predstavljen 25. oktobra

Microsoft radi ono što je u moći ove kompanije da se najbolje pripremi za javno predstavljanje novog operativnog sistema ove kompanije. Nakon brojnih povratnih informacija koje su zaposleni kompanije obezbedili za novi operativni sistem, konačno je došlo vreme za zvanično predstavljanje operativnog sistema. Kompanija planira da veliku proslavu predstavljanja novog operativnog sistema počne 25. oktobra ove godine u Njujorku, i desiće se 26. oktobra. Istom prilikom kompanija planira da upriliči i predstavljanje Microsoft Surface tablet računara, koji označava ulazak na tržište tableta.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sony zaustavlja prodaju Xperia tableta

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012

Sony je zaustavio prodaju svog Xperia, novog tablet računara, nakon što je otkriveno da ovaj uređaj nije otporan na vodu kako je reklamirano. Xperia tablet je predstavljen u avgustu 2012. godine u Berlinu i tada je reklamiran kao tablet koji je otporan na prskanje vode. Ovaj uređaj je bio u prodaji...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.