Wall Street: S&P 500 s najvećim dnevnim padom u tri meseca

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Feb.2013, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wall Street: S&P 500 s najvećim dnevnim padom u tri meseca

NEW YORK - U sredu su na Wall Streetu cene akcija zabeležile najveći dnevni pad u poslednja tri meseca, jer je ulagače obeshrabrila mogućnost da bi američka centralna banka mogla da smanji ili sasvim ukine program kupovine obveznica. Read More...

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azijska tržišta: Oštar pad indeksa

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Feb.2013

TOKYO - Na azijskim berzama cene akcija su jutros oštro pale zbog glasina da jedan hedge fond prodaje svoju imovinu, ali i mogućnosti da američka centralna banka smanji svoj program kupovine obveznica. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Strah od ukidanja podsticajnih mera u SAD-u spustio cene nafte prema 114 dolara

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Feb.2013

LONDON - Cene barela nafte spustile su se u četvrtak na londonskom tržištu prema 114 dolara zbog straha da bi američka centralna banka Fed mogla da ukine stimulativne mere pre nego što se očekuje. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.