WC s pogledom!

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2012, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WC s pogledom!

NJUJORK - Njujorški hotel Standard izašao je na loš glas jer je komšiluku dosta pogleda na njihov čuveni WC s pogledom!

Naime, na 18. spratu tog hotela radi klub koji verovatno ima najneobičniji toalet na svetu - WC sav u staklu iz kojeg se pruža prelep panoramski pogled na Veliku jabuku.

Međutim, pogled iz najbližeg komšiluka, u najmanju ruku je grozan - horda ljudi bez gaća koja svakodnevno prolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<  kroz toalet i nemilice "slika" kako komšije tako i prolaznike na ulici.

Međutim, u šoku su najčešće oni koje je poteralo, a ne znaju za foru da se sa ulice vidi baš sve - tek kad sednu na WC ukapiraju da im prolaznici mašu, piše Dejli mejl.

Foto: Dejli mejl

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

NY: Hotel sa pogledom na - goste

Izvor: B92, 17.Sep.2012

Ispostavilo se da jedan od najlepših hotela u Njujorku, skoro sav u staklu, ne nudi samo sjajan pogled na zapadnju stranu Donjeg Menhetna već i prolaznicima pruža intiman pogled na - goste.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.