Vuk Jeremić za Božić pekao prase u Njujorku

Izvor: BKTV News, 07.Jan.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić za Božić pekao prase u Njujorku

Vuk Jeremić, predsednik Generalne skupštine UN nije propustio da za Božić zavrti prase na ražnju i u Njujorku.

Ova slika izazvala je oštru polemiku na Tviteru. Pojedinci su mu zamerili postovanje fotografije mrtve životinje uz ocenu da na taj način bruka Srbiju.

Na ovu opasku Jeremić je odgovorio da nema razloga za brigu, te da svi zabrinuti mogu mirno da spavaju, jer Srbija kako kaže odlično stoji u UN.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

GOSPODAR PRASADI: Jeremić ismejan na Tviteru

Izvor: Kurir, 08.Jan.2013, 10:48

Tviteraši su reč "prase" kombinovali sa naslovima poznatih filmova, utrkujući se ko će biti maštovitiji i originalniji..Predsednik Generalne skupštine UN-a Vuk Jeremić je u Njujorku za Božić “zavrteo” prase u susret pravoslavnom Božiću. Jeremić je sliku objavio na Tviteru što je podstaklo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.