Vučić prihvatio poziv Obame da učestvuje na Samitu lidera UN

Izvor: Studio B, 23.Avg.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić prihvatio poziv Obame da učestvuje na Samitu lidera UN

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je danas poziv predsednika SAD Baraka Obame da učestvuje na Samitu lidera u UN u septembru.

"Prihvatio sam lični poziv predsednika SAD Baraka Obame da učestvujem na Samitu lidera u UN, na temu borbe protiv ISIL-a i nasilnog ekstremizma", objavio je Vučić na svom tviter nalogu.

 

Vučić je dobio lični poziv predsednika Obame da prisustvuje na Samitu lidera koji će biti održan 29. septembra u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Njujorku, u sedištu UN, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

 

Kako je u pozivnom pismu istaknuto, Samit će biti mogućnost da se razgovara o napretku koji je učinjen u borbi protiv terorizma, globalnim obavezama i privrženosti kolektivnim naporima kako bi se uspešno izborili sa ISIL-om i nasilni ekstremizmom.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na poziv Obame ide na Samit lidera UN

Izvor: Vostok.rs, 23.Avg.2015

23.08.2015. -..Premijer Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je danas poziv predsednika SAD Baraka Obame da učestvuje na Samitu lidera Ujedinjenih nacija u septembru...„Prihvatio sam lični poziv predsednika SAD Baraka Obame da učestvujem na Samitu lidera u UN, na temu borbe protiv ISIL-a i nasilnog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.