Vučić ispratio Đulijanija

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ispratio Đulijanija

Gradonačelnik Njujorka na odlasku poželeo svaku sreću Srbiji i njenim građanima

BEOGRAD - Gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani otputovao je danas iz Beograda i na odlasku poželeo svaku sreću Srbiji i njenim građanima, a svom domaćinu, kandidatu Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandru Vučiću poželeo je pobedu na izborima 6. maja, saopšteno je iz SNS. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Vučić i potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović ispratili su jutros Đulijanija, nakon njegove dvodnevne posete Beogradu.

Stefanović je, u saopštenju SNS, istakao da će ta stranka, kada dođe na vlast, sarađivati sa stručnjacima i međunarodnim autoritetima, poput Rudolfa Đulijanija, i sa Istoka i sa Zapada.

On je optužio Demokratsku stranku da "iza sebe nema nikakve rezultate, ali zato ima smelosti da sa svakodnevno spinuje javnost o tome šta će uraditi nakon izbora, kao da nisu bili na vlasti poslednjih 12 godina".

"I legendarni gradonačelnik Njujorka, Rudi Đulijani, tokom svoje posete podrške, potvrdio je da je nezaposlenost ogromna, da preglomazna birokratija tera investitore i da moramo rešavati problem korupcije", naveo je Stefanović.

Prema njegovim rečima, cilj Srpske napredne stranke je da se Đulijanijev uspeh iz Njujorka primeni i ponovi u Beogradu.

"Žalosno je da, umesto da građanima ponude rešenja za izlaz iz teške krize u kojoj se zemlja nalazi, Dragan Đilas, Demokratska stranka i njihovi saveznici iz Srpske radikalne stranke, napadaju i teraju investitore kao što je Đulijani i ljude koji žele da pomognu", istakao je Stefanović.

"Od prvog dana mandata radićemo na ostvarivanju planova koje smo obećali u kampanji. Potrebna su nam rešenja, a ne spinovi", poručio je on.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.