Vučić: Zavide nam u regionu!

Izvor: Press, 04.Dec.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Zavide nam u regionu!

Premijer Vučić ocenio da se srpska privreda nalazi na dobrom putu i da se oporavak, ako se nastavi ovako, može očekivati i pre nego što je predviđeno.
On je, u izjavi RTS-u u Njujorku, gde će večeras učestvovati na sednici Saveta bezbednosti UN, kazao da su ostvarene odlične "brojke" u novembru, da je ostvarena visoka naplata PDV-a, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << naplata akciza.

 
"Polako, ali sigurno imamo ozbiljan oporavak svih vitalnih ekonomskih i fiskalnih parametara. To je za našu zemlju od izuzetnog zančaja. Ako budemo uspeli da ovako izdržimo godinu dana možemo i pre da dođemo do rezultata i popravimo život običnim građanima, kao i da vratimo plate", naglasio je Vučić. 

Ljudi u Srbiji treba da znaju da smo na dobrom putu, dodao je on. 

Vučić je dodao da Srbiji na uspehu zavide u regionu i da pojedine zemlje koje su navikle da je Srbija džak za udaranje, pokazuju strah i zavist i ne znaju kojim oružjem da zaustave našu zemlju. 

On se osvrnuo i na aktuelno stanje u Majdanpeku čestitajući radnicima EPS na "junačkom ponašanju", i građanima na pokazanom strpljenju. 

Građani su dobili električnu energiju u najkraćem mogućem roku, naglasio je Vučić dodajući da postoje slične situacije i u SAD, gde po 20 dana neki regioni nemaju struju, a niko ne rizikuje svoj život da je uspostavi, kao što su radnici EPS činili.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.