Vratila se Neli Furtado: Ovakvu drastičnu transformaciju nismo očekivali FOTO

Izvor: B92, 07.Avg.2023, 15:21

Vratila se Neli Furtado: Ovakvu drastičnu transformaciju nismo očekivali FOTO

Kandaska pevačica Neli Furtado nedavno je fotografisana ispred muzičke kuće "Soni mjuzik" u Njujorku.

Kako se vidi, Neli je ulicama američkog grada prošetala u običnoj beloj majici i farmerkama, a fotografe je pozdravila širokim osmehom.

Pošto je slikana ispred poznate muzičke kuće, strani mediji su počeli da se pitaju - da li će zvezda 2000-ih vratiti staru slavu i da li sprema iznenađenje svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogobrojnim fanovima koji i dalje nostalgično vrte hitove: "I'm Like A Bird", "Promiscuous" i legendarni "Maneater"?

Podsetimo, pevačica je 2006. godine napustila svoju muzičku karijeru, jer je, kako je rekla jednom, doživela nervni slom na sceni 2006. godine.

Previše je "pucala visoko", a pritisak i stres su samo rasli.

U tom trenutku, odlučila je da prekine karijeru pevačice i okrene se drugoj profesiji...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.