Voj: Portland iz ugla vreba Entonija

Izvor: B92, 12.Avg.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voj: Portland iz ugla vreba Entonija

Saga oko Karmela Entonija i Njujorka ponovo se zahuktava, pošto su Niksi odlučili da započnu novi razgovor sa Hjuston Roketsima.

Prema izvorima iz SAD, Melo bi svoju "no-trade" klauzulu hteo da "uzme", jedino u slučaju Hjustona.

Međutim, prema Edrijanu Vojnarovskom, Portland Trejlblejzersi su ekipa koja bi iz drugog plana mogla da trejduje za Entonija.

Poznato je da se Si Džej Mekalum i Demijan Lilard izrazili želju da Karmelo dođe kod njih i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veoma dobro rade posao "vrbovanja". Naime, Mekalum se nalazi u Njujorku gde intenzivno trenira sa igračem Niksa.

Pitanje je da li bi Entoni želeo da ode u Portland, pošto izrazito hoće kod Krisa Pola i Džejmsa Hardena. Ipak, Roketsi nemaju šta puno da ponude Niksima, dok sa druge strane Trejlblejzersi imaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.