Više policije nego trkača: U Njujorku održan maraton petog dana od KRVAVOG NAPADA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2017, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više policije nego trkača: U Njujorku održan maraton petog dana od KRVAVOG NAPADA (FOTO)

Svi u strahu posle tragedije na Menhetnu

Njujorški maraton danas je održan uz jako obezbeđenje policijskih snaga, samo nekoliko dana nakon napada kamionetom na Menhetnu u kom je poginulo osam osoba.

Njujorška policija je preduzela takve bezbednosne mere da je maraton čuvalo na stotine dodatnih policajaca u uniformama i oficira u civilu, prenosi AP.

Tu je, kako agencija navodi, bilo specijalnih timova, protivterorističkih komandosa sa teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naoružanjem, policijskim psima i snajperistima na krovovima.

Putevi kojima su učesnici trke prolazili bili su zatvoreni, a policajci su stajali sa strane duž trkačke putanje dok su učesnike pratila policijska vozila.

U napadu kamionetom u Njujorku u utorak poginulo je osam osoba, dok je 12 povređeno.

Napad, kada je kamion uleteo na prolaznike na biciklistčkoj stazi na Menhetnu, izveo je Uzbekistanac koji je zelenu kartu dobio preko američke lutrije.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.