Više od petine preostalih talaca u Gazi je mrtvo

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 00:09

Više od petine preostalih talaca u Gazi je mrtvo

Više od petine preostalih talaca koje palestinska militantna grupa Hamas drži u Gazi je mrtvo, objavio je danas Njujork tajms, pozivajući se na izveštaj IDF.

Iz IDF-a su zaključili da je preminulo najmanje 32 od preostalih 136 talaca koje je Hamas oteo tokom napada na Izrael 7. oktobra.

Porodice talaca za koje se veruje da su preminuli obaveštene su o tome, navodi američki list.

Neimenovani zvaničnici su rekli da izraelska vojska analizira obaveštajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podatke koji ukazuju da je možda ubijeno još najmanje 20 talaca.

U napadima Hamasa na Izrael 7. oktobra oteto je više od 240 Izraelaca, a polovina njih je oslobođena tokom privremenog prekida vatre u novembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.