Vekićeva kompletirala brodolom Hrvata u Njujorku

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vekićeva kompletirala brodolom Hrvata u Njujorku

Katastrofalan dan za Hrvate na US Openu kompletirala je Dona Vekić porazom od Letonke Anastasije Sevastove u 3. kolu poslednjeg Gren slem turnira u sezoni.

Posle ispadanja Marina Čilića i Borne Ćorića mlada teniserka bila je poslednja nada Hrvatske u Njujorku, ali je podbacila i u drugom međusobnom dueli sa Sevastovom upisala i drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << neuspeh - 6:2, 6:3.

Dvadesetjednogodišnja Vekićeva dobro je počela meč i odmah je oduzela servis rivalki, ali je 17. igračica sveta ekspresno reagovala i sa pet uzastopno osvojenih gemova rešila sve dileme.

Letonka je sa odličnom igrom nastavila i u drugom setu. Povela je sa 5:0, a onda se opustila (5:3) i pre nego što je završila meč spasila je dve brejk lopte i zaustavila nalet Vekićeve.

NYC, what's going on ? Can we get some please ?! ☔️ pic.twitter.com/ap634CMkjW

Sevastova će se u sledećem kolu sastati sa pobednicom duela Sofija Kenin - Marija Šarapova, a poznata su još tri para 1/16 finala: Julija Gerges - Sloun Stivens, Petra Kvitova - Garbinje Muguruza i Venus Vilijams - Karla Suarez Navaro.

Pogledajte rezultate i žreb u obe konkurencije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.