Večeras Festival uličnih svirača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras Festival uličnih svirača

Koncert svetski popularnog Harlem Gospel hora večeras će svečano otvoriti ovogodišnji Festival uličnih svirača. Članovi hora u Novi Sad stigli su juče, direktno iz Njujorka.

Šale se da su nam doneli kišu, no ipak napominju da Novosađane vreme ne treba da obeshrabri jer ih očekuje energičan nastup koji će oterati kišu, a doneti osmehe na lica.

Nastup Harlem Gospel hora zakazan je za 20.30 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na trgu slobode.

Nismo srećni zbog ove kiše, ali bilo bi dobro da se potrudimo da i pored lošeg vremena budemo dobra publika svim tim svircima koji dolaze u Novi Sad.



Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.