Vanbračna supruga traži DNK: Miroslave, nećeš uspeti da pobegneš!

Izvor: Svet, 13.Jul.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanbračna supruga traži DNK: Miroslave, nećeš uspeti da pobegneš!

Mirjana Antonović, koja sa proslavljenim pevačem Miroslavom Ilićem ima vanbračnog sina Devina, odlučila je da mu poruči da pored sebe ima lošeg savetnika, suprugu Gordanu Ilić, koja ga odgovara od ideje da uradi DNK test i time dokaže da je on zapravo otac Devinu.
Naime, Mirijana, koja trenutno sa sinom živi u Njujorku, odlučila je da ispriča kako neće dopustiti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne analize i time narodu pokaže da je Devin zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njegov sin.
To što Miroslav pokušava da pobegne od DNK je suviše smešno. Mi ne planiramo da dolazimo u toku leta u Srbiju, jer smo taj put odložili do kraja godine. Gde god da pobegne, ne može da se sakrije, jer se uvek možemo negde sresti u Beogradu. On ima dosta lošeg savetnika, zato se nalazimo u ovakvoj situaciji. Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobegne sam od sebe, a mislim ni od poštenog naroda, koji takvo njegovo ponašanje i te kako osuđuje“, rekla je Antonovićeva i tom prilikom istakla da je sve vreme mislila da će pevač doći sebi i makar se upoznati sa sinom.
Iskrena da budem, do sada sam sve mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanja za njegove postupke, međutim, više neću jer me povredio kada je rekao da ne želi da upozna svog sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali Gordana je zapretila Miroslavu i onda on nije došao”, objašnjava za “Alo!” Mirijana, koja dodaje da smatra da je Devinu potreban Miroslav kao otac.
Ona takođe ističe da ima toliko dokaza da je njena i Miroslavljeva veza bila puna ljubavi, te i da je vodio u Mrčajevce, gde se nisu krili.
Mi smo javno živeli zajedno. Čak me vodio u Mrčajevce. Kao što sam vam prethodno rekla, nisam želela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osećao moralnu obavezu, ja nisam želela da ga forsiram. Moram priznati da me je malo pogodilo kad sam pročitala da je Miroslav kupio zetu sat od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio u novinama, a sa druge strane, rođenom detetu u životu jabuku nije kupio“, kaže ona.
Mirijana kaže i da je Gordana govorila da je njen sin otpadak i da je preko zajedničkih prijatelja slala preteća pisama.

Pretila je mom prijatelju Banetu da će ga uništititi sa njenim vezama ako otvori usta. Da je Devin otpadak. Da ja mislim da me Miroslav voleo, a da sam mu služila samo za izpražnjavanje. Pisala je stvari na koje bi normalna osoba povratila, a te reči ja ne mogu ni da ponovim“, ističe Antonovićeva.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vanbračna supruga traži DNK: Miroslave, nećeš uspeti da pobegneš!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2015

Mirjana Antonović, koja sa proslavljenim pevačem Miroslavom Ilićem ima vanbračnog sina Devina, odlučila je da mu poruči da pored sebe ima lošeg savetnika, suprugu Gordanu Ilić, koja ga odgovara od ideje da uradi DNK test i time dokaže da je on zapravo otac Devinu...Naime, Mirijana, koja trenutno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.