VUČIĆ IZRAZIO SAUČEŠĆE TRAMPU: Snaga Njujork će nadvladati mržnju i nasilje!

Izvor: Press, 02.Nov.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ IZRAZIO SAUČEŠĆE TRAMPU: Snaga Njujork će nadvladati mržnju i nasilje!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu povodom napada u Njujorku.
Foto: Tanjug/D. Goll
U pismu se kaže: "Poštovani gospodine predsedniče, primite izraze mog najdubljeg saučešća povodom napada u Njujorku, tog, kako ste i sami rekli, čina ludila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u kome su stradali nedužni prolaznici.
eror je ponovo udario u srce Njujorka, ali uveren sam da će snaga i duh tog grada nadvladati mržnju i nasilje. Nemilosrdni akti kao ovaj opominju nas da u odbrani naših civilizacijskih vrednosti svi moramo biti na istoj strani u borbi za budućnost oslobođenu straha od terorizma.
Molim Vas da izraze mog saosećanja podelite sa porodicama i prijateljima ubijenih, a povređenima prenesete želje za brz oporavak" , navodi se u pismu predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.