VJOSA KIDIŠE NA JOŠ NEKOLIKO ZEMALJA: U Njujorku ne samo da lobira za lažnu državu, nego zahteva da i drugi to rade (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 19:20

VJOSA "KIDIŠE" NA JOŠ NEKOLIKO ZEMALJA: U Njujorku ne samo da lobira za lažnu državu, nego zahteva da i drugi to rade (FOTO)

Koristi svaku priliku za prljavu kampanju

Vlasti privremenih institucija u Prištini nastavile su da lobiraju za priznanje samoproglašene nezavisnosti Kosova, pa je tako predsednica prištinske administracije Vjosa Osmani zatražila od predsednika Kostarike da lobira u susednim zemljama za priznanje nezavisnosti.

Vjosa Osmani se sa predsednikom Kostarike, Karlosom Alvaradom Kuesadom, sastala na marginama 76. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je tom prilikom rekla da očekuje podršku Kostarike u naporima Prištine za članstvo u međunarodnim organizacijama.

Costa Rica was not only one of the first countries to recognise our Republic, but it also continues to be one of our biggest champions.

Grateful to have met with Pres. @CarlosAlvQ to thank him for their support & discuss how we bring our people closer together.

🇽🇰🤝 🇨🇷 pic.twitter.com/N0PH03boF9

— Vjosa Osmani (@VjosaOsmaniPRKS) September 21, 2021
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.