Uska haljina, zimska kapa: O Rijaninoj odevnoj kombinaciji svi pričaju FOTO

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 09:13

Uska haljina, zimska kapa: O Rijaninoj odevnoj kombinaciji svi pričaju FOTO

Njena pojava dominirala je Njujorkom.

Gde god se pojavi, pevačica Rijana privlači pažnju - kako svojim pesmama, nastupima, tako veoma upečatljivom garderobom.

Sinoć je zajedno sa svojim dečkom reperom Asapom Rokijem, uživala u noćnom provodu - igrali su video igrice u jednom klubu, išli na večeru u luksuzni restoran.

Par je delovao srećno i zaljubljeno, ali mnogima je njena odevna kombinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zapravo bila glavna tema. Poznato je da Rijanino odevanje izaziva brojne polemike, jer je često na granici ukusa.

Slip ružičasta haljina na bretele i svedene sandale su pun pogodak, ali šešir od imitacije krzna je bio veoma neobičan izbor.

Modni znalci su ocenili da je "ovo previše", ali bilo je i dalje onih koji smatraju da je modna ikona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.