Uleteo kolima među pešake na Tajms skveru, ima mrtvih FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uleteo kolima među pešake na Tajms skveru, ima mrtvih FOTO

Njujork -- Jedna osoba je poginula, a 22 su povređene kada je vozilo pri punoj brzini uletelo među pešake na Tajms skveru u Njujorku.

Policija Njujorka zatvorila je deo Menhetna, a vozač automobila je uhapšen.

Policija je isključila mogućnost da je u pitanju teroristički akt.

Zvaničnici policije potvrdili su za Rojters da FBI sarađuje sa njima u istrazi napada na Tajms skveru.

Predsednik SAD Donald Tramp obavešten je o napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prati situaciju, saopštio je sekretar za štampu Bele kuće u objavi na Tviteru.

Vozilo koje je uletelo među pešake je crvena limuzina, navodi Rojters, a vozač je nakon hapšenja odveden u stanicu, gde će mu biti testiran nivo alkohola u krvi.

Američki mediji navode da je vozač 26-godišnji muškarac iz Bronksa u Njujorku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njujork: Uleteo među pešake, ubio devojku

Izvor: Mondo, 18.Maj.2017

Jedna devojka je poginula, a 22 ljudi je povređeno nakon što je vozilo u punoj brzini udarilo u pešake u centru Njujorka. Policija je saopštila da događaj nije povezan s terorizmom...Incident se dogodio na Tajms skveru kada je vozilo "pokosilo" pešake na trotoaru, rekli su očevici...Mediji su...

Nastavak na Mondo...

Jedan mrtav, 20 povređenih kada je auto uleteo u pešake u Njujorku

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2017

Jedna osoba je poginula, a oko 20 je povređeno danas kada je automobil uleteo u pešake na Tajms skveru u Njujorku, rekao je jedan policijski zvaničnik...Prema njegovim rečima, 26-ogodišnji vozač je uhapšen posle ovog incidenta i proverava mu se nivo alkohola u krvi...Policija ne misli da incident...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.