Uhapšena žena zbog ubistva čoveka u njujorškom metrou

Izvor: Blic, 30.Dec.2012, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena žena zbog ubistva čoveka u njujorškom metrou

Gradska policija u Njujorku uhapsila je ženu, za kojom je bila raspisana poternica zbog smrti Sunanda Sena (46) koji je gurnut pod voz na stanici metroa.

Očevici su izjavili da je žrtva stajala na platformi podzemne stanice u naselju Kvins, kada je žena ustala sa klupe i gurnula ga na šine dok je voz ulazio u stanicu.

To je drugo slično ubistvo tokom ovog meseca. Beskućnik Naim Dejvis optužen je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubistvo, jer je početkom decembra gurnuo putnika na šine stanice podzemne železnice na Tajms skveru.

Žrtva poslednjeg napada poreklom je iz Indije. Meštanin je Kvinsa i posedovao je štampariju u Njujorku.

Gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg rekao je da su takvi napadi veoma retki.

Portparol policije Njujorka Pol Braun rekao je da se nastavlja istraga o poslednjem incidentu.

Povezane vesti: Žena gurnula čoveka pod voz u Njujorku Dadilja nožem ubila dvoje dece koje je čuvala, pa se ubola u vrat Avganistan: Ubio ženu jer je htela posao Niš: Sinovi vlasnika restorana "Lion" osumnjičeni za likvidaciju Marinkovića Njujorška policija hapsi "ogorčene" na godišnjicu pokreta "Okupirajmo Volstrit"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.