Uhapšen napadač na albansku pevačicu: Otkrio zašto je to uradio FOTO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 12:09

Uhapšen napadač na albansku pevačicu: Otkrio zašto je to uradio FOTO

Bebe Redža zadobila je povrede na licu nakon što je 18. juna pogođena telefonom na koncertu u Njujorku. Nikolas Malavanja iz Nju Džersija uhapšen je i optužen za napad.

Pevačica albanskog porekla pokazala je juče na društvenim mrežama kakve povrede je zadobila. Ona je završila sa šavovima na licu, a Nikolas Malavanja je ubrzo uhapšen nakon što je mobilnim telefonom pogodio pevačicu u lice na njenom nastupu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u njujorškom Pieru 17.

Istraga njujorške policije "utvrdila je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio telefon" na 33-godišnju pevačicu. Njoj je ukazana medicinska pomoć i odvedena je u lokalnu bolnicu. Dobila je nekoliko šavova, saznaje "Roling stoun".

Nikolas Malavanja priveden je i izveden pred sud u ponedeljak uveče. Optužen je za dva napada u tri nivoa.

Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon. Takođe je izjavio: "Pokušavao sam da vidim da li mogu da je pogodim i telefonom na kraju koncerta jer bi to bilo zabavno".

Momenat kada je pevačica pogođena telefonom zabeležen je kamerom i snimak je objavjen na Tviteru. Ona je navodno pre incidenta pokazala dvoglavog orla na bini.

Incident se dogodio pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinut.

Bebe Reksa, govorila je nedavno za "Roling stoun" o novom albumu pa je istakla da su je fanovi nagovorili da na album stavi i pesmu koja je postala hit na Tiktoku.

"Malo me maltretiraju, ali ih volim", rekla je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UHAPŠEN NAPADAČ NA ALBANSKU PEVAČICU: Otkrio besraman razlog napada, nimalo ne žali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023

Zadobila je ozbiljne povrede i odmah joj je ukazana medicinska pomoć...Svetski poznata pevačica, albanskog porekla Bleta Redža, Bebe Reksa, zadobila je ozbiljne povrede lica kada ju je nepoznati muškarac iz publike na koncertu održanom 18. juna u Njujorku gađao telefonom...Kako prenose svetski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.