Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 23:31

USL: U Lisburgu se traži izlazak iz krize

Zanimljivu utakmicu razvojne lige MLS-a igraju Laudon Junajted i Njujork Red Bul II

Nastavlja se takmičenje u USL-u, razvojnom takmičenju rezervnih timova članova MLS-a. U noći između utorka i srede, od 01.00 časova sastaju se u Lisburgu Laudon Junajted i drugi tim Njujork Red Bula. Oni će odmeriti snage u okviru 4. kola Istočne konferencije.

Ove dve ekipe igraju loše od početka sezone i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još uvek nisu ostvarile nijednu pobedu. Doduše, Laudon je igrao manje, samo jedan meč, koji je izgubio od Majamija sa 2:1. Bikovi su do sada odigrali tri meča i osvojili su samo jedan bod, sa Čarlstonom su odigrali 1:1. Pre toga su izgubili od Hartford Atletika sa 3:2, a zatim su prošle subote i oni izgubili od Majamija, sa 1:0.

01.00: (3,35) Laudon Junajted (3,40) Njujork Red Bul II (2,05)

Laudon nije igrao od 5. maja, kada se sastao sa Majamijem. Imao je dužu pauzu. Taj meč koji je izgubio trebalo je da dobije. Naime, duže od 75 minuta igrali su sa igračem više, uputili su 34 šuta, ali nisu uspeli da nadoknade dva gola zaostatka sa početka meča. Samo je Kajru Amustafa u finišu meča uspeo da ublaži poraz.

Njujorkov drugi tim se nije pokazao do sada kao previše opasan u napadu. Na tri meča je uputio ukupno 28 šuteva, ali je postigao svega tri gola. Od tih 28 udaraca je tek devet išlo u okvir gola. Ako žele prvu pobedu u sezoni, moraju napadači da budu precizniji.

Dobra vest po oba tima je što nemaju ni suspendovane, ni povređene igrače. To znači da obojica trenera mogu da računaju na najjače sastave. Do sada su se Laudon i Njujork II sastajali četiri puta, a nijednom nisu odigrali nerešeno. Junajted je prva tri meča dobio, u oktobru 2019. godine čak sa 7:3, a poslednji susret u avgustu prošle godine pripao je Bikovima sa 3:2. Na svakom duelu ovih ekipa došla je igra GG.

USL – 4. KOLO

Sreda

01.00: (3,35) Laudon Junajted (3,40) Njujork Red Bul II (2,05)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.