UPAD U KONGRES DESETKOVAO DEMOKRATE: Uticajan političar iz Njujorka pozitivan na koronu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 21:40

UPAD U KONGRES DESETKOVAO DEMOKRATE: Uticajan političar iz Njujorka pozitivan na koronu (FOTO)

Oglasio se na svom Tviter profilu

Američki demokratski kongresmen Adriano Espailjat pozitivan je na korona virus, čime je postao četvrti član Kongresa iz te stranke koji se zarazio kovidom-19 nakon nasilnog upada u američki Kapitol prošle sedmice.

- Sledim uputstva svog lekara i u karantinu sam kod kuće nakon što sam pozitivan na test na kovid-19 - napisao je Espailjat na svom Tviter nalogu, preneo je Rojters.

I am following guidance from my >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << physician and quarantining at home after having tested positive for COVID-19.

— Adriano Espaillat (@RepEspaillat) January 14, 2021

Espailjat je još jedan kongresmen koji se zarazio korona virusom, a demokrate za to optužuju republikance, jer nisu nosili maske dok su se krili u sigurnoj sobi 6. januara, kada su pristalice republikanskog predsednika Donalda Trampa upale u zgradu.

Dosad su se jedino demokrate zarazile korona virusom.

Demokrata iz Njujorka (66) rekao je da je primio drugu dozu vakcine protiv korona virusa prošle sedmice, ali i dodao da je vakcini potrebno izvesno vreme da počne da deluje.

- Nastavio sam redovno da se testiram, nosim masku i sledim preporuke - napisao je Espailjat na Tviteru.

I received the second dose of the #COVID19vaccine last week and understand the affects take time. I have continued to be tested regularly, wear my mask and follow the recommended guidelines.

— Adriano Espaillat (@RepEspaillat) January 14, 2021

- Nastaviću da obavljam svoje dužnosti predstavnika 13. kongresnog okruga Njujorka na daljinu dok mi lekar ne kaže da se ponašam drugačije - dodao je Espailjat.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.