U njujorškom metrou pronađeno obešeno beživotno telo muškarca

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 00:51

U njujorškom metrou pronađeno obešeno beživotno telo muškarca

U tunelu metroa u blizini centralne njujorške stanice pronađeno je obešeno beživotno telo muškarca, saopštila je danas lokalna policija.

Neidentifikovani muškarac je pronađen tokom vikenda.

Bio je bez svesti i ubrzo je proglašen mrtvim, naveli su iz policije, prenosi Njujork post. Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak na kojem se vidi telo bosonogog muškarca koje pripadnici policije stavljaju u belu vreću.

Zasad nema više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o incidentu, a pretpostavlja se da je reč o samoubistvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HOROR U NJUJORKU Policija u metrou pronašla telo muškarca

Izvor: Blic, 16.Jan.2024

U tunelu metroa u blizini centralne njujorške stanice pronađeno je obešeno telo muškarca, saopštila je danas lokalna policija. Neidentifikovani muškarac je pronađen tokom vikenda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.