U deliću sekunde nastao je košmar! Da li je zub? Da li je plomba?

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U deliću sekunde nastao je košmar! Da li je zub? Da li je plomba?"

U poznatom njujorškom restoranu "Central ojster bar" jedan od čestih posetilaca tog objekta Rik Antoš pronašao je u svom ručku, ni manje ni više, nego - biser.

Antoš je 5. decembra u restoran došao na ručak sa prijateljem, i zatražio svoju uobičajenu porudžbinu, po ceni od 14,75 dolara - pečenje i čorbasto jelo od ostriga.

Kada je počeo da jede, ovaj 66-godišnjak je u ustima osetio mali predmet, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preneo je Njujork post.

"U deliću sekunde, nastao je košmar! Da li je zub? Da li je plomba?", rekao je on.

Međutim, ispostavilo se da je reč o biseru veličine zrna graška.

"Već 28 godina radim ovde. Ovo je tek drugi put da prisustvujem ovakvom događaju. A mi na dnevnom nivou prodamo više od 5.000 ostriga", izjavio je izvršni direktor restorana Sendi Ingberg.

Rik Antoš se još nije odlučio šta će da uradi sa biserom, navodi njujorški list.

"Definitivno ću se vratiti i pokušati da pronađem još bisera. Nikad se ne zna", rekao je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gost njujorškog restorana u svom ručku našao biser

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2018, 02:53

NJUJORK - U poznatom njujorškom restoranu "Central ojster bar", jedan od čestih posjetilaca tog objekta Rik Antoš u svom ručku je pronašao - biser.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.