Tviteraši ne praštaju Jeremiću

Izvor: B92, 13.Nov.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviteraši ne praštaju Jeremiću

Beograd/Njujork -- Na Tviteru burna polemika nakon što je Vuk Jeremić na svom nalogu napisao da je pobedu Novaka Đokovića proslavio prevrtanjem stolova u kafiću na Menhetnu.

Tviteraši su kritikovali, uz opaske da Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) kao predsednik Generalne skupštine UN ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi smeo tako da se ponaša, da bi im Jeremić odgovorio da su u baru čiji je vlasnik Amerikanac iz Alabame na isti način uspeh Novaka Đokovića na Mastersu u Londonu proslavili i "gazda kafića i još desetak ambasadora u UN, među kojima su bila i dva evropska".

To objašnjenje, međutim, nije bilo dovoljno, te su tviteraši do duboku u noć nastavili da se svađaju sa Jeremićem, podsećajući ga da on u Njujorku boravi o trošku građana Srbije, jer je iz budžeta odvojen novac za njegovu kancelariju pri UN u kojoj će raditi narednih godinu dana.

Vuk Jeremić je, inače, predsednik Teniskog saveza Srbije.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vuk Jeremić prevrtao stolove, pa dobio epitet "seljačina"

Izvor: NaDlanu.com, 13.Nov.2012

Velika pobeda Novaka Đokovića oduševila je Generalnog sekretara UN, Vuka Jeremića, pa je prevrtao stolove u kafani na Menhetnu i to ponosno podelio sa svima na svom Tviter nalogu...Generalni sekretar UN je svi već znamo i predsednik Teniskog Saveza, pa mu je srce izgleda previše zaigralo kada je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.