Tržište kriptovaluta poraslo za 1,1 odsto

Izvor: Capital.ba, 18.Sep.2021, 12:03

Tržište kriptovaluta poraslo za 1,1 odsto

NJUJORK – Nakon jučerašnjeg zastoja trodnevnog trenda rasta vrijednosti na tržištu kriptovaluta, jutros je vrijednost tržišta, prema podacima sajta koingeko, porasla za 1.1 odsto. Foto: EPA Bitkoin, se jutros takođe vratio u trend rasta, i u posljednja 24 sata je dobio na vrijednosti 2,1 odsto, i njim se trenutno trguje po cijeni od 48.788 dolara. Itirijum je sa druge strane danas stagnirao i prema podacima sajta koingeko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << trenutno nema nikakve promjene u njegovoj cijeni koja iznosi 3.525 dolara. Blic Чланак Tržište kriptovaluta poraslo za 1,1 odsto се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

UZLAZNA PUTANJA BITKOINA: Nastavlja se trend rasta, pogledajte koliko vredi najpopularnija kriptovaluta

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021

Prilično stabilno tržište digitalnih novčića..Nakon jučerašnjeg zastoja trodnevnog trenda rasta vrednosti na tržištu kriptovaluta, jutros je vrednost tržišta, prema podacima sajta koingeko, porasla za 1.1 odsto...Bitkoin, se jutros takođe vratio u trend rasta, i u poslednja 24 sata je dobio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.