Izvor: Piplmetar.rs, 31.Mar.2024, 22:31

Tri devojčice, starosti od 12 do 13 godina, nasmrt pretukle invalida: Ubistvu prethodio horor

M. P.

Udarale su mu glavu o beton pre nego što su mu spustile pantalone do gležnjeva i koristile njegov kaiš da ga tuku, ispričali su istražitelji
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tri devojčice navodno su snimljene kako izvode ono što su detektivi opisali kao užasan napad i ubistvo Redžija Brauna, koji se dogodio usred noći 17. oktobra prole godine, javlja The New York Post.
Snimak koji zbog uznemirujućeg sadržana nije javno prikazan pokazuje grupu devojčica kako jure za invalidom stzarim 64 godine niz prolaz i potom ga skidaju sa žičane ograde dok je očajnički pokušavao da pobegne.
Udarale su mu glavu...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

TUKLE GA KAIŠOM I GAZILE DO SMRTI Tri devojčice od 12 godina ubile beskućnika invalida u Vašingtonu: Viđene kako slave na ulici posle svirepog ubistva (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Apr.2024, 00:35

Tri devojčice, starosti 12 godina, uhapšene su zbog premlaćivanja 64-godišnjeg beskućnika koje se završilo tragično, dok je jedna od njih napadnuta juče, usled suočavanja sa optužbama za ubistvo drugog stepena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.