Trens zvezda Šon Tajas novo ime Wonderland festivala

Izvor: Blic, 19.Mar.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trens zvezda Šon Tajas novo ime "Wonderland" festivala

Umetnik iz Njujorka Šon Tajas koji je već 5 uzastopnih godina u samom svetskom vrhu trens muzike, nastupiće 20.juna na "Serbia Wonderland open air" festivalu.

Šon Tajas je jedna od najvećih zvezda svetske EDM trens scene. Put ka uspehu mu je obezbedio Sander Van Dorn izabravši ga za pobednika na "Punk'd" takmičenju.

Glavni uticaj na njegovu muziku imao je upravo Van Dorn, kao i Armin Van Bjuren, Tiesto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Above & Beyond, koji su takođe sarađivali sa njim na mnogim hitovima.

Ovo će biti Tajastov debi na teritoriji Balkanskog poluostrva, te je sigurno da će njegov nastup privući dosta publike, kako domaće, tako i strane.

"Šon Tajas je drugi objavljeni hedlajner uz Futuristic Polar Bears, a imamo ih još dosta. Cilj nam je da u Beogradu stvarno napravimo veliki festival poput najvećih svetskih festivala. Trudimo se da poslušamo naše fanove, da ispunimo njhove želje, ubacićemo sigurno i još neki pravac muzike, mislimo da će publika biti zadovoljna" - kažu organizatori festivala.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.