Trener mlađih kategorija Red Bula ubijen u Njujorku

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener mlađih kategorija Red Bula ubijen u Njujorku

Kako se navodi, istraga je u toku, a motivi napada nisu poznati

NJUJORK - Trener mlađih kategorija fudbalskog kluba Njujork Red Bul, Majk Džons, preminuo je pošto je izboden nožem u blizini Junion skvera (Union Square) na Menhetnu, preneli su danas američki mediji.

Njujorška policija je saopštila da je 25-godišnji Džons, rodom iz Liverpula, nađen u nedelju ujutru na ulici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nekoliko uboda u vrat i glavu, i bez uha. U saopštenju se dodaje da policija traga za osobom sa "konjskim repom", koju su snimile kamere za nadzor. Nije poznato da li je Džons poznavao napadača, ali je neposredno pred napad došlo do svađe. Englez je veče proveo sa svojom devojkom, sa kojom se rastao oko 23.00.

Njujork Red Bul je izdao saopštenje u kojem se izražava saučešće Džonsovoj porodici, a navodi se da je bio "izuzetno posvećen fudbalu i veliki prijatelj". Džons je u Njujorku radio pet godina, a zadatak mu je bio da mlade igrače priprema za polazak u klupsku omladinsku školu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.