Trejler za filmsku adaptaciju romana Instrumenti smrti: Grad kostiju

Izvor: Art-anima.com, 30.Jul.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejler za filmsku adaptaciju romana "Instrumenti smrti: Grad kostiju"

Nedavno je objavljen trejler za film "Instrumenti smrti: Grad kostiju", koji je rađen prema istoimenoj prvoj knjizi iz popularnog serijala urbane fantastike američke autorke Kasandre Kler.

Film prati radnju romana, koja je smeštena u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Lovaca na senke, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Lovcima na senke, koji je upoznaju sa opasnostima "druge strane" Njujorka, mestom nazvanim Donji Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.

U akcionoj avanturi Haralda Zvarta glavne uloge tumače Lili Kolins, Džejmi Kembel Bauer, Lina Hedi, Robert Šiham, Džonatan Ris Majers, Ajdan Tarner i Kevin Zigers.

Film "Instrumenti smrti: Grad kostiju" pojaviće se na redovnom repertoaru naših bioskopa od 05. septembara. Trejler sa prevodom na srpski jezik možete pogledati ovde.
 
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.