Trejd Gasol za Čendlera?

Izvor: B92, 16.Dec.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejd Gasol za Čendlera?

Los Anđeles Lejkersi i Njujork Niksi mogli bi da naprave veliki trejd u februaru.

Američki mediji prenose da će se ekipe zameniti centri Pau Gasol i Tajson čendler, koji su ključni u igri oba tima.

Lejkersi navodno žele da se reše Španca jer je javno kritikovao ugolu koju mu u timu daje trener Majk D'Entoni, koji mu je odgovorio da je to izgovor za njegovu "mlaku" igru.

Gasol ove sezone prosečno beleži 14,4 poena i 9,3 skokova, dok Čendler u Niksima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima prosek od 7,3 poena uz 9 skokova i 2,5 blokade, ali je zbog povrede odigrao samo četiri utakmice, poslednju početkom novembra.

Niksi su spremni da se odreknu ključnog defanzivnog igrača jer spremaju prostor u seleri kepu za Kevina Lava, kako bi zadržali Karmela Entonija, koji je kao i zvezda Minesote slobodan sledećeg leta.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.