Izvor: B92, 09.Jan.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži bubreg od bivše žene

Njujork -- Ričard Batista, hirurg iz Njujorka, traži od svoje bivše supruge da mu vrati bubreg koji joj je donirao pre osam godina i time joj spasao život.

On tvrdi da mu je ona zahvalila tako što ga je nakon nekog vremena prevarila i potom zatražila razvod. U tužbi koju je podneo protiv Dauel Batiste, hirurgov advokat traži da njegovom klijentu bude vraćen bubreg ili da bude obeštećen iznosom od 1,5 miliona dolara, izveštavaju njujorški listovi "Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << post" i "Dejli njuz".

"Teoretski, tražimo da mom klijentu bude vraćen bubreg. Ali, naravno, on ne traži da mu bubreg zaista bude vraćen, već da mu se isplati njegova vrednost", izjavio je advokat.

"To što je uradila slomilo mi je srce i još uvek ga lomi", poverio je nesrećni muž njujorškim dnevnicima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.