Trampe, plati, ili...

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 09:08

Trampe, plati, ili...

Državni tužilac Njujorka Letiša Džejms navela da je spremna da pokrene proces zaplene imovine Donalda Trampa ako ne isplati 454,8 miliona dolara.

Bivšem predsedniku SAD je u petak naloženo da isplati 354,8 miliona dolara i dodatnih 100 miliona u kamati nakon što je sudija Artur Engoron utvrdio da je bivši predsednik lažno predstavio neto iznos novca koju poseduje kako bi dobio povoljnije uslove pozajmice.

"Ako nema sredstava da plati, tražićemo mehanizme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za izvršenje presude na sudu i zahtevaćemo od sudije da zapleni njegovu imovinu", rekla je Džejms u intervjuu za ABC njuz.

Ona je spomenula Trampov neboder na Vol stritu i istakla da finansijski prekršaji nisu bez posledica.

Ovo predstavlja drugi gradjanski spor koji je Tramp izgubio, nakon prethodnog koji je dobila autorka Džin Kerol.

Ona je bivšeg predsednika optužila za silovanje, a Trampu je naređeno da joj isplati 83,3 miliona dolara odštete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAMPU PLENE ČUVENI NEBODER NA VOL STRITU? "Ako ne plati 450.000.000 dolara po presudi - oduzećemo mu imovinu!"

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Državna tužiteljka Njujorka Letiša Džejms saopštila je da je spremna da pokrene proces zaplene imovine bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa ukoliko on ne bude u mogućnosti da isplati 454,8 miliona dolara određenih presudom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.