Tom Henks u novom Istvudovom filmu

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Henks u novom Istvudovom filmu

Oskarovac Tom Henks igraće u novom filmu glumca i reditelja Klinta Istvuda, priči o američkom pilotu Čelsiju Salenbergeru, koji je postao nacionalni heroj 2009. godine kada je uspeo da prinudno spusti avion sa 155 putnika, prenose danas mediji u SAD.

Istvud je nedavno izjavio da priprema film "Sali" (Sully) o Salinbergeru, čije će snimanje početi krajem godine.

Avion kompanije Ju-Es ervejz (US Airways), koji je leteo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Njujorka za Šarlot, u Severnoj Karolini, sudario se odmah po poletanju s jatom gusaka. Pilot je uspeo da prinudno spusti avion na reku Hadson kod njujorške četvrti Menhetn, što je opasnije od prinudnog sletanja na tlo.

Henks će igrati i u novom filmu Stivena Spilberga, priči o hladnom ratu. Scenario je za film su napisali američki scenaristi i reditelji Džoel i Itan Koen.

Tom Henks (57) osvojio je dva Oskara, za uloge u filmovima "Filadelfija" i "Forest Gamp". Dobitnik je i četiri Zlatna globusa i pet nagrada Emi.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.