Izvor: BalkanRock.com, 19.Maj.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Toasters uz Čvrge i Kontras zatvaraju sezonu u niškom Feedbacku

The Toasters

Legende ska muzike The Toasters iz Njujorka nastupiće po prvi put u Nišu 31. maja uz podršku bendova Čvrge iz Požarevca i Kontras iz Niša.

The Toasters su predstavnici originalnog američkog trećeg talasa ska muzike, sviraju još od 1980. godine i do sada su snimili devet studijskih albuma. Predvođeni gitaristom i pevačem Robertom Bucket Hinglyem >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << , osnivačem izdavačke kuće Moon ska records, The Toasters su stvorili sopstveni “East side beat”, začinjen reggae, jazz i rock uticajima.

Domaću podršku Njujorčanima će pružiti bendovi Čvrge i Kontras. Požarevački šaljivi ska/punk bend Čvrge oformljen je 2011. godine, a nedavno su spotom za pesmu “Moj grad” najavili novi singl “Svakidašnja žurka u mom gradu“ koji se može besplatno preuzeti sa njihovog sajta.

Niški ska-pankeri Kontras uspešno rade i stvaraju od 2012. godine, do sada imaju jedan album i zavidan broj nastupa kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Organizatori su Drugog međunarodnog Naissus Street Festa.

Koncert koji će zvanično zatvoriti sezonu u niškom klubu Feedback počeće u 22 časa, a kako je u pitanju nedelja, ogranizatori su najavili da će početi na vreme. Ulaznice po ceni od 300 dinara moći će da se kupe na sam dan koncerta na ulazu u klub.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.