The Toasters dolaze na Vračar Rocks!

Izvor: SvetGitara.com, 07.Apr.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Toasters dolaze na Vračar Rocks!

Velikani ska muzike, bend The Toasters, nastupiće 30. maja u Božidarcu, na festivalu Vračar Rocks.

The Toasters, pioniri ska muzike, kako ih neki nazivaju, u okviru velike evropske turneje vraćaju se u našu zemlju, a nastupiće u Beogradu 30. maja (Božidarac), Nišu 31. maja (Feedback) i u Domu kulture u Knjaževcu 1. juna. Nastali su daleke 1981. u New York-u, a iza sebe imaju 9 studijskih albuma i nebrojeno mnogo kompilacija, EP-ja, live albuma i singlova.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << binu sa njima će podeliti NSKO (Nek’ svira ko ‘oće),  nastao u Beogradu 2012. godine i jedan od najboljih domaćih ska bendova Samostalni Referenti, koji su na našoj sceni još od 1996. godine, ali su zbog raznih problema, prvi album „The GreaTESTIS Hits“ izdali tek nakon 15 godina postojanja, odnosno 2011. godine.

Karte za ovaj ska spektakl koštaju 400 dinara u pretprodaji i mogu se naći u Felix Shopu (Tc Sremska), dok će na ulazu karta koštati 500 dinara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.