Izvor: CrnaHronika.rs, 07.Nov.2012, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo žene nađeno u prolazu između zgrada u Krunskoj ulici

Telo nepoznate žena od oko 35 godina pronađeno je jutros oko 7.30 u prolazu između zgrada u Krunskoj ulici. Prema prvim informacijama, njena smrt je posledica predoziranja, a policija ne isključuje ni mogućnost da je telo tu neko ostavio.
Noćni čuvar restorana “New York, New York” priča da je šetajući oko ovog lokala u rutinskoj proveri naišao na telo žene, koje je ležalo na stomaku. Pošto je primetio da se žena ne pomera odmah je obavestio policiju.
Kako su za “Blic” rekli u restoranu, čuvar pre toga nije ništa video, niti čuo.
Žena nije imala nikakvih vidljivih rana i bila je potpuno obučena, osim što je na nogama imala samo jednu patiku. Identitet žene se još utvrđuje.
Policija obavlja uviđaj, a pretpostavlja se da je telo žene bačeno iz neke od napuštenih kuća u Baba Višnjinoj ulici, čije dvorište gleda na prolaz.
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.