Tejtum sprečio iznenađenje u Bostonu – Divićenco imao šutersko veče u Njujorku

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 09:32

Tejtum sprečio iznenađenje u Bostonu – Divićenco imao šutersko veče u Njujorku

Košarkaši Boston Seltiksa ostali su na vrhu istoka posle pobede nad ekipom Indijane Pejsersa 129:124.

Seltikse je na ovom meču predvodio Džejson Tejtum sa 30 poena uz sedam skokova i asistencija. Sem Tejtuma dobru utakmicu je imao i Vajt koji je ubacio 24 poena, a Džejlen Braun je utakmicu završio sa 25 poena.

Kod Indijane najefikasniji je bio Eron Nejsmit sa 26 i 12 skokova, Paskal Sijakam je imao 23 poena, a Majls Tarner je imao 17 poena.

Seltiksi su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili dosta bolji u prvom delu utakmice, gde su u drugoj četvrtini imali 20 poena prednosti.Tu prednost su gosti uspeli da istope za svega četiri minuta i čak dođu i do prednosti.

Na kraju je Boston na krilima Džejsona Tejtuma došao do pobede na svom terenu.

Njujork Niksi su na svom terenu bili bolji od Jute Džez sa 118:103.

Donte Divićenco je imao svoje veče, pa je utakmicu završio sa 33 poena uz devet pogođenih trojki. Džejlen Branson je nastavio sa svojim dobrim partijama, pa je i ovaj meč završio sa dobrim napadačkim učinkom od 29 poena. A interesantnu statistiku je imao Džoš Hart koji je upisao tripl-dabl od po deset poena, skokova i asistencija.

Kod Jute Kolin Sekston je imao 22 poena, dok je evropski dvojac Lauri Markanen i Simone Fontekijo utakmicu završio sa po 14 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.